Krijg online ondersteuning van een expert

Hulp op afstand

Om je makkelijk te kunnen verder helpen, kan een Billit-expert meekijken op je scherm. Hiervoor download je ISL Light via onderstaande knop of via de helpknop in Billit en geef je onze collega tijdelijk toegang om mee te volgen op je computer. ISL Light is veilig, snel en eenvoudig te installeren.

Billit - Remote Help

Hulp op afstand inschakelen:

Download

Klik op 'Download ISL Light' om het programma te downloaden. Je vindt de link ook terug via de 'help-knop in het Billitplatform.

Installeer

Installeer ISL Light op je computer door het gedowloade bestand te openen.

Verifieer

Geef de 8-cijferige sessiecode in die je telefonisch ontvangt van de Billit-expert.

Klaar!

Onze collega begeleidt je verder door het platform.

Laptop 1 656 X 600 NL

Veelgestelde vragen over hulp op afstand