Via Instellingen > Gebruikers geef je anderen toegang tot je dossier en bepaal je wat ze mogen doen. Elke actieve gebruiker kost € 5 per maand, behalve de eerste.
Is de persoon vertrokken die de gebruikers van je bedrijf in Billit beheerde? Geef dan iemand anders die rol en deactiveer de vertrokken beheerder.
Een andere gebruiker heeft het recht Beheer gebruikers
Die gebruiker kan het zelf regelen:
Voor een gedeactiveerde gebruiker betaal je geen € 5 per maand meer.
Niemand anders kan de gebruikers beheren
Neem dan contact op met Billit via de Help-knop linksonder in het platform, met een gebruiker die nog kan aanmelden. Vermeld wie de nieuwe beheerder wordt, met naam en e-mailadres. Billit controleert eerst of de aanvraag van de zaakvoerder komt.
Kan niemand van je bedrijf nog aanmelden? Volg dan de hulp bij aanmelden in Mijn profiel.